PROGNOZA METEO: Vremea se mentine RECE! Vezi cat de frig va fi joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:28

Joi, vremea se va mentine rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul si centrul tarii, precum si la munte.

Ziua va fulgui trecator la munte si izolat, posibil, in Banat, iar noaptea va ninge in Maramures, local in Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei, precum si in zona Carpatilor Orientali.

Vantul va avea unele intensificari in Oltenia si nordul Moldovei, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in depresiuni si 8 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa,

In general, intre -10 si 0 grade.

Dimineata si noaptea, pe arii restranse, mai ales in sudul tarii, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

La Bucuresti vremea se va mentine rece dimineata si noaptea, cand vor fi si conditii de ceata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade.

Vineri, in tara, vremea se va mentine rece dimineata.
Temporar cerul va fi noros si va ninge in Maramures si zona montana, mai ales a Carpatilor Orientali si Occidentali si local in Transilvania si Crisana, iar in Banat vor fi conditii pentru precipitatii slabe mixte.

Izolat in nord-vestul tarii cantitatile de precipitatii pot depasi 15 l/mp. Vantul va sufla tare la munte si va prezenta intensificari temporare in nord-vestul, centrul si izolat in sudul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in depresiuni si 8 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -6 si 2 grade, mai scazute in depresiuni.
Dimineata, in zonele joase, vor mai fi conditii de ceata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.