DRAMA tinerei IMPUSCATA IN OCHI in parcarea unui supermarket din Bucuresti: “Mi-ar placea sa spun intr-o zi, vad, am avut un cosmar”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 aug 2021, 22:50

Tanara impuscata in ochi traieste un adevarat cosmar! Ea i familia ei au acordat un interviu emotionanta in exclusivitate Stirilor Kanal D.

##VIDEO94257##„ Aveam si eu vise inainte de accidentul acesta! Mi-ar placea intr-o zi sa ma trezesc, sa dau bandajul de la ochi jos si sa zic: << Mama, uite, vad! Am avut un cosmar>>”, a declarat plina de durere tanara. Daniela, tanara care a fost impuscata in ochi ne povesteste cum niste banale cumparaturi i-au schimbat viata pentru totdeauna. Nici nu va puteti imagina in ce iad s-a transformat viata acestor oameni.

Tatal Danielei abia se mai tine pe picioare.

Nu vrea sa para slab, insa cele doua gloante pe care le-a primit aproape ca l-au rapus. Daniela ne marturiseste ce impact a avut asupra ei acest incident:

Aveam si eu vise inainte de accidentul acesta! Voiam sa imi iau carnetul, sa ma duc la mare la munte, sa nu ii mai pun pe ai mei sa ma ia de acolo sa ma duca colo”. Toata suferinta Danielei si a tatalui a cazut pe umerii mamei.
Noptile si le petrece mangaindu-si fiica pe spate, in speranta ca ii alina durerea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să ias� < Mama, uite, vad! Am avut un cosmar>>”, a declarat plina de durere tanara.

Daniela, tanara care a fost impuscata in ochi ne povesteste cum niste banale cumparaturi i-au schimbat viata pentru totdeauna. Nici nu va puteti imagina in ce iad s-a transformat viata acestor oameni.

Tatal Danielei abia se mai tine pe picioare. Nu vrea sa para slab, insa cele doua gloante pe care le-a primit aproape ca l-au rapus. Daniela ne marturiseste ce impact a avut asupra ei acest incident:

Aveam si eu vise inainte de accidentul acesta! Voiam sa imi iau carnetul, sa ma duc la mare la munte, sa nu ii mai pun pe ai
mei sa ma ia de acolo sa ma duca colo
”. Toata suferinta Danielei si a tatalui a cazut pe umerii mamei. Noptile si le petrece mangaindu-si fiica pe spate, in speranta ca ii alina durerea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: