Elena Basescu, PRIMUL INTERVIU de cand a devenit mamica. Afla cum a schimbat-o maternitatea pe fiica presedintelui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

La prima iesire publica, dupa botezul micutei Sofia Anais, Elena Basescu a facut o declaratie fabuloasa. Arunca in aer ceea ce a devenit o moda intre vedetele care au devenit mamici.

##VIDEO94263##La prima iesire publica, dupa botezul micutei Sofia Anais, Elena Basescu a facut o declaratie fabuloasa. Arunca in aer ceea ce a devenit o moda intre vedetele care au devenit mamici. Va lamurim imediat! Sambata si-a botezat fetita, iar, aseara, Elena Basescu si-a facut aparitia la un eveniment organizat la Casa de Cultura a Stundetilor din Bucuresti.

Pesemne ca, desi este mamica de trei luni, are inca timp si pentru treburile politice.

Imbracata lejer, mezina presedintelui Traian Basescu, ne-a vorbit despre viata de mamica. Poate v-ati fi asteptat ca fiica presedintelui sa aiba o puzderie de ajutoare, cand vine vorba despre micuta Sofia Anais. Cand colo, veti ramane surprinsi! Elena nu considera ca face vreun lucru deosebit ca nu apeleaza la ajutorul unei bone. Ba din contra!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”