DRAMA tinerei impuscata in ochi: "Imploram lumea sa imi spuna daca mai am ochi"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Tanara care a fost impuscata in ochi in parcarea unui supermarket trece printr-o drama cumplita.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16744369/1/media-138618984601449700.jpg
"M-am dus la alimentara, am intrat in alimentara si am vazut pur si simplu cum doua fete voiau sa il atace pe tatal meu asa ca m-am bagat intre ele si el. Tata era in alimentara la cumparaturi. Se dusese sa cumpere de baut si paine. Am fost prinsa de cele doua fete, una ma tinea de cap si alta ma lovea la coaste. Nu stiu nici cand a aparut fratele si nici tatal lor, stiu ca la un moment dat una ii spunea 'uite-o ma, asta e, impusc-o.

Dupa aceea eu mi-am pierdut cunostinta si nu mai stiu nimic. El tragea in sus, in stanga si in dreapta", a povestit Daniela la WOWbiz.

Ca si cum nu era de ajuns, tanara a mai trait  o noua drama. Iubitul a parasit-o dupa ce a fost impuscata.

"Iubitul mi-a spus ca nu suporta depresia mea. Ne-am despartit duminica, la telefon. Vina mea a fost ca am fost impuscata.
Pe 15 Decembrie faceam 3 luni de relatie", a spus tanara.

"Daca m-as vedea cu agresorul acum fata in fata i-as spune ca poate candva va ajunge si o ruda de a lui sa sufere ca mine pentru ca exista cineva acolo sus"
, a marturisit emotionata Daniela.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”