Salata de sfecla cu iaurt si hrean
Cost estimativ: 15 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
500 g sfecla rosie
Sare, piper, ulei de masline
O radacina mica de hrean
100 g iaurt
Zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Se coace sfecla la 180 grade timp de 25 minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se curata, se taie in cuburi, se stropeste zeama de lamaie, ulei de masline si se asezoneaza.
Se curata hreanul, se rade, apoi se amesteca cu zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline.
Treptat, se adauga iaurt pana cand se obtine un sos concentrat de iaurt cu hrean.
Se toarna peste sfecla si se amesteca bine.
Se serveste cu paine prajita.
Ingrediente
500 g sfecla rosie
Sare, piper, ulei de masline
O radacina mica de hrean
100 g iaur
Zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Se coace sfecla la 180 grade timp de 25 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se curata, se taie in cuburi, se stropeste zeama de lamaie, ulei de masline si se asezoneaza.Se
curata hreanul, se rade, apoi se amesteca cu zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline. Treptat, se adauga iaurt pana cand se obtine un sos concentrat de iaurt cu hrean. Se toarna peste sfecla si se amesteca bine. Se serveste cu paine prajita.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”