A INCREMENIT cand s-a uitat in oglinda si si-a vazut pielea de pe fata! Vezi ce a patit tanara din imagine

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:31

Tanara din imagine a avut un adevarat soc in momentul in care s-a uitat in oglinda si a observat un detaliu deloc placut.

Ea si-a dat seama ca pe pielea de pe fata i-au aparut niste pete foarte inestetice, care continuau si pe gat, look-ul ei fiind deloc unul atragator.

Nestiind ce s-a intamplat, a intrat in panica si a crezut ca sufera o reactie alergica. Speriata si temandu-se de faptul ca situatia s-ar putea agrava, s-a dus imediat la un dermatolog.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Acolo

a trait insa un moment penibil. Medicul i-a spus ca nu are absolut nimic si a intrebat-o daca a plans in acea zi. Tanara a raspuns afirmativ, iar in acel moment si-a dat seama ca, cu cateva ore mai devreme, se certase destul de rau cu prietenul ei.

Lacrimile care i-au curs pe fata si au ajuns in cele din urma pe gat au lasat acele urme din cauza spray-ului bronzant pe care il folosise dimineata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.