Raluca Badulescu a DEZVALUIT metoda incredibila prin care A SLABIT 50 de kg!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 02:35

Invitata la "Teo show", Raluca Badulescu a marturisit ca ajunsese sa cantareasca 120 de kg. Extravaganta, simpatica si mereu cu zambetul pe buze, Raluca a lasat mereu impresia ca se simte bine in pielea ei.

##VIDEO94412##O vreme, insa, vedeta nu si-a mai facut aparitia la evenimentele mondene de fita. Pana cand intr-o zi cand arata cu totul schimbata. Raluca Badulescu a resuit sa dea jos 50 de kg in sase luni gratie unei interventii chirurgicale care se practica inclusiv in cazul bolnavilor de diabet. Mai precis, Raluca si-a taiat o parte din stomac. In platoul" Teo show", Raluca a venit insotita si de medicul Catalin Copaescu, cel care a operat-o.



Vedeta a dezvaluit ca a slabit treptat, insa, in prima faza a trebuit sa-si invinga poftele inimii si le stomacului. In cele din urma, Raluca Badulescu a reusit sa adopte un stil de viata sanatos pe care vrea sa il mentina mult timp de acum incolo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”