Gabriela Cristea i-a "copt" o surpriza delicioasa iubitului ei, in direct

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Gabriela Cristea, gazda emisiunii "Te vreau langa mine", de la Kanal D, i-a gatit in direct iubitului ei, Tavi Clonda. Experienta culinara s-a lungit pe parcursul a doua emisiuni.

Gabriela Cristea si iubitul ei, Tavi Clonda, au fost invitati in emisiunea Cristinei Cioran si a Paulei Chirila, "Draga mea prietena", unde au pregatit o placinta cu iaurt, o reteta la care vedeta de televiziune se pricepe foarte bine.

De fapt, Gabi a fost cea care a gatit pentru iubitul ei, dar el nu a rezistat si i-a dat o mana de ajutor. Placinta nu s-a copt pana la finalul emisiunii, asa ca Tavi a trebuit sa mai astepte.

Asa ca, Gabriela i-a adus-o acestuia in timpul emisiunii "Te vreau langa mine", prezentata chiar de Gabriela.

"Imi place sa gatesc pentru cei dragi, asa ca Tavi e un rasfat! Imi place ca nu ma lasa singura nici atunci cand gatesc", a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea prezinta emisiunea matrimoniala "Te vreau langa mine", de luni pana vineri, de la ora 13:15, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”