HALUCINANT: Juca rolul unei vaduve INDURERATE, insa intretinea relatii sexuale cu alt barbat

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 07:55

Atunci cand cineva drag pleaca in lumea de dincolo, lasa in urma lui multa durere si deznadejde.

Este situatia domnului Gelu Preda, care regreta amarnic disparitia fratelui sau, mort in urma unui accident grav de masina.

In urma acestui deces Gelu a ramas barbatul responsabil in casa, care trebuie sa aiba grija de mama si de cumnata lui Corina. Cea din urma ii trezeste insa suspiciuni de ceva vreme, motiv pentru care s-a hotarat sa apeleze la echipa emisiunii "Ochii din umbra".

"Principala mea problema pentru care v-am rugat sa veniti este ca vrem sa facem aceasta succesiune.

Nici acum nu am reusit sa o fac, nu stiu ce se intampla cu Corina. Nu stim unde sunt banii pe care i-a economisit fratele meu in timpul vietii. Am ajuns sa o intretinem, nu face nimic, e plina de datorii. Vrem sa stim unde sunt banii", a spus Gelu.

Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant. Desi sotul ei era mort de mai putin de 8 luni, Corina ducea o viata dubla.
Nici vorba de doliu sau de durere pentru sufletul ei pereche!

Se pare ca lipsa de bani era doar de fatada. Femeia ramasese cu o avere imensa de la fostul sot, pe care nu vroia sa o imparta cu soacra si cumnatul ei.

Mai mult, ea avea o relatie cu un barbat, care era sotul celei mai bune prietene a ei. Cum a reactionat Gelu si cum a decurs confruntarea, aflati in materialul video de mai jos:
##VIDEO94697##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.