Adelina Pestritu: “De sarbatori voi manca ce vreau si cat vreau!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, se pregateste din timp pentru sarbatorile de iarna.

 

Adelina Pestritu: “De sarbatori voi manca ce vreau si cat vreau!”
Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, se pregateste din timp pentru sarbatorile de iarna. Bruneta recunoaste ca e o pofticioasa si sigur nu va tine dieta de Craciun si Revelion. Vedeta Kanal D a inceput dieta cu cateva saptamani inainte de sarbatori, asta ca sa poata manca sarmale si cozonaci, preparate pregatite de mama sa.
Vedeta Kanal D nu vrea sa se abtina de la nicio delicatesa!
“De cateva saptamani mananc mai multe seminte, caju, stafide, fructe confiate, migdale. Asta este alimentatia mea pana de Craciun. Ma pregatesc ca sa pot manca ce gateste mama, sarmalute, friptura, cozonac, prajituri. Mananc de toate. Si daca in aceste saptamani consum seminte, sunt si hranita si probabil voi mai slabi putin. Iar de sarbatori imi fac de cap si voi pune la loc ce am dat jos acum, astfel voi avea aceeasi greutate.
Asa am procedat si anul trecut si mi-a fost bine. Sigur, la aceasta “dieta”, adaug si sport”, a declarat Adelina Pestritu.
Adelina Pestritu prezinta cel mai tare show al noptii, “WOWbiz”, de luni pana joi, de la 22.15, la Kanal D, alaturi de Madalin Ionescu.

Bruneta recunoaste ca e o pofticioasa si sigur nu va tine dieta de Craciun si Revelion. Vedeta Kanal D a inceput dieta cu cateva saptamani inainte de sarbatori, asta ca sa poata manca sarmale si cozonaci, preparate pregatite de mama sa.

Vedeta Kanal D nu vrea sa se abtina de la nicio delicatesa!

" De cateva saptamani mananc mai multe seminte, caju, stafide, fructe confiate, migdale. Asta este alimentatia mea pana de Craciun. Ma pregatesc ca sa pot manca ce gateste mama, sarmalute, friptura, cozonac, prajituri. Mananc de toate. Si daca in aceste saptamani consum seminte, sunt si hranita si probabil voi mai slabi putin. Iar de sarbatori imi fac de cap si voi pune la loc ce am dat jos acum, astfel voi avea aceeasi greutate.
Asa am procedat si anul trecut si mi-a fost bine. Sigur, la aceasta “dieta”, adaug si sport
”, a declarat Adelina Pestritu.

Adelina Pestritu prezinta cel mai tare show al noptii, “WOWbiz”, de luni pana joi, de la 22.15, la Kanal D, alaturi de Madalin Ionescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: