Mancare de naut – de post
Cost estimativ: 20 lei pentru 4 persoane
Ingrediente:
2 cepe rosii
Un catel de usturoi
300 g naut uscat
2-3 morcovi
O cutie rosii in bulion
O lingura pasta de tomate
O legatura verdeata
Sare, piper, chimion, ulei de masline
Mod de preparare
Intr-o lingura de ulei de masline se caleste ceapa impreuna cu usturoiul.
Se adauga morcovul tocat cubulete, nautul ce a fost inmuiat peste noapte in apa calduta cu o lingurita de sare, apoi a fost bine scurs.
Se adauga pasta de tomate si rosiile si se fierbe la foc mic pana se patrunde nautul. Se potriveste de condiment, se ia de pe foc si se adauga multa verdeata.
Daca nautul este prea tare, se poate folosi naut prefiert.
Ingrediente
2 cepe rosii
Un catel de usturoi
300 g naut uscat
2-3 morcovi
O cutie rosii in bulion
O lingura pasta de tomate
O legatura verdeata
Sare, piper, chimion, ulei de masline
Mod de preparare
Intr-o lingura de ulei de masline se caleste ceapa impreuna cu usturoiul.
Se adauga morcovul tocat cubulete, nautul ce a fost inmuiat peste noapte in apa calduta cu o lingurita de sare, apoi a fost bine scurs.
Se adauga pasta de tomate si rosiile si se fierbe la foc mic pana se patrunde nautul.
Se potriveste de condiment, se ia de pe foc si se adauga multa verdeata.
Daca nautul este prea tare, se poate folosi naut prefiert.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”