Liviu Varciu isi pune baza in Mos Craciun: ”Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc!”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Liviu Varciu este in fierbere mare. Cu 15 zile inainte de Craciun, vedeta Kanal D stie exact ce cadou doreste sa gaseasca sub brad.

 

Liviu Varciu isi pune baza in Mos Craciun: ”Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc!”
Liviu Varciu este in fierbere mare. Cu 15 zile inainte de Craciun, vedeta Kanal D stie exact ce cadou doreste sa gaseasca sub brad. “Mos Nicolae a fost darnic cu noi. Fiicei mele, Carmina, i-a adus o pereche de ghetute, plus alte cadouri si multe, multe dulciuri, iar mie mi-a adus un studio.
In ziua de Sfantul Nicolae am terminat studioul de muzica, implinindu-mi astfel un vis. Acum il astept pe Mos Craciun, iar de la el as vrea o masina. O merit, normal! Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc!”, a declarat simpaticul prezentator de la Kanal D.
Pe Liviu Varciu il puteti vedea, joi si vineri, de la ora 20:00, la “Roata norocului”, emisiunea pe care o prezinta la Kanal D.

Mos Nicolae a fost darnic cu noi. Fiicei mele, Carmina, i-a adus o pereche de ghetute, plus alte cadouri si multe, multe dulciuri, iar mie mi-a adus un studio. In ziua de Sfantul Nicolae am terminat studioul de muzica, implinindu-mi astfel un vis. Acum il astept pe Mos Craciun, iar de la el as vrea o masina. O merit, normal! Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc! ”, a declarat simpaticul prezentator de la Kanal D.



Pe Liviu Varciu il puteti vedea, joi si vineri, de la ora 20:00, la “ Roata norocului ”, emisiunea pe care o prezinta la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”