Bianca Ionita: “In copilarie, parintii mereu ma tundeau cu breton!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Bianca Ionita purta breton si cand era copil, insa pe parcursul anilor nu a mai adoptat acest stil.

Pana in urma cu cateva luni cand, dintr-un “accident”, a obtinut din nou aceeasi frizura! Asemanarea dintre imaginea vedetei Kanal D din copilarie si cea actuala e izbitoare! Asemenarea dintre Bianca de acum 31 ani cu imaginea actuala este izbitoare! Stirista a revenit la breton in urma cu cateva luni, accidental. A vrut sa se tunda singura inainte sa ajunga la un eveniment si, speriata de rezultat, a fugit la un salon unde coafura a fost "reparata".

Am optat pentru un stil retro, in toamna aceasta, pentru ca n-am mai avut breton de cand eram mica. In copilarie, parintii ma tundeau mereu asa, iar acum ca s-a intamplat<> si n-a mai avut altfel cum sa repar coafura, am ales sa revin la styling-ul din copilarie”, a spus Bianca Ionita.

Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30,
la Stirile Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”< >si n-a mai avut altfel cum sa repar coafura, am ales sa revin la styling-ul din copilarie ”, a spus Bianca Ionita.



Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30, la Stirile Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”