Ionela Dinu: "Cateodata nu avem ce manca si mama ne imparte un cartof". Afla povestea impresionanta a unei balerine

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 14 oct 2020, 21:00

Ionela Dinu este considerata geniala, talentul ei te cucereste, iar maturitatea ei te pune pe ganduri. La doar 11 ani este revelatia concursurilor la care participa.

" Viata grea pentru ar insemna sa nu am o casa, sa nu am o familie, sa nu am o mama, sa nu am haine si sa nu fiu ingrijita. Chiar daca cateodata nu avem ce manca si ne imparte mama cate un cartof sau doi la trei copii. Asa in sarcia mea, nu vreau sa ma milogesc de nimeni pentru ca nu-mi place sa stau dupa mila altuia", a spus Ionela.

Munceste ore in sir si este constienta ca drumul ales este greu si pretinde multe sacrificii. Zi de zi dupa ore epuizante pe poante, micuta balerina isi reia exercitiul. Stie ca miscarea perfecta este posibila doar daca repeta de sute de ori.

Demna, matura, puternica in fragilitatea ei isi construieste viitorul cu gratie si multa ambitie. Ionela viseaza la o scoala de balet celebri si munceste pentru a obtine o bursa.

Familia Dinu are trei copii, Ionela si sora ei sunt adoptate, aici in universul lor spagatul se face pe calorifer atat de mica le este casa. 

" Nu m-am gandit ca o sa am noroc de un asemenea copil, un diamant, n-am crezut", a spus mama Ionelei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”