Ea e femeia pe care o vor TOTI barbatii! Iti place cum arata?

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 20:15

Barbatii si femeile au opinii diferite cand vine vorba despre frumusete. In timp ce femeile se pierd in tot felul de detalii pentru a se face frumoase in ochii partenerului, barbatii prefera alte caracteristici cand vine vorba de aspectul fizic.

Cercetatorii au reusit sa faca portretul robot a doua femei considerate a fi cele mai frumoase din lume. Una reprezinta idealul de frumusete al barbatilor cand vine vorba despre femei, iar cealalta este imaginea a cum ar vrea femeile sa arate pentru a cuceri inima oricarui barbat. rezultatul este de-a dreptul surprinzator!

Potrivit sondajului, barbatii ar dori ca femeia ideala sa aiba parul ca al Shakirei, fruntea lui Jennifer Aniston, sprancene arcuite si bine conturate ca ale lui Kate Midlleton, ochii lui Mila Kunis, nasul lui Miranda Kerr, pometii si buzele lui Angelina Jolie si barbia lui Megan Fox.




Femeile, in schimb, ar dori sa aiba parul negru ca al actritei indiene Freida Pinto, fruntea lui Natalie Portman, sprancenele lui Cara Delevingne, ochii lui Mila Kunis, pometii lui Keira Knightley, nasul lui Blake Lively, buze ca ale lui Scarlet Johansson si barbia lui Megan Fox.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: