INCREDIBIL! Monica Gabor a facut PARASTAS ONLINE pentru mama ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Dupa un an de stat a venit vremea sa ne mai si odihnim. De la Sfantul Andrei si pana la Sfantul Ion, romanul o tine tot intr-o paranghelie. Aflati care mai e Starea natiunii la "Asta-i Romania"!

##VIDEO95362##Vorba cantecului noi petrecem de patru ori pe an, de Craciun, de hram, la pasti si in fiecare zi. Miroase a tuica fiarta pe ulitele noastre, iar porcul nostru se ingrasa in cotet in doua saptamani cat bobul de orez al chinezilor intr-o luna. Si cand credeam ca nu ne mai pune Dumnezeu mana in cap, ce sa vezi: ei, chinezii mici si iuti, ne bat la usa si se ofera sa munceasca in locul nostru.

Sa faca ce n-am facut noi in 24 de ani, sa asfalteze drumurile si sa construiasca autostrazile la care am visat cu ochii deschisi, sa faca Dragonul Rosu minuni pe plaiul mioritic?

Om trai si om vedea! Pana una alta, botezul anului a strans in fata televizorului tot atatia curiosi cat Dallasul pe vremea lui Ceausescu. Presedintele si-a crestinat nepoata, dar altcineva avea sa lase poporul cu gura cascata.
Iata Starea natiunii!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”