IMAGINI TERIFIANTE! Tanara prinsa intre fiare contorsionate in urma unui groaznic accident

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:59

Accident teribil in Mamaia! O soferita de numai 20 de ani s-a izbit violent cu masina de un copac. Au urmat clipe de groaza si o operatiune de salvare contracronometru.

##VIDEO95390##Un parinte a simtit ca intreg universul i se prabuseste atunci cand si-a vazut fiica prinsa intre fiare. A venit intr-un suflet la locul accidentului si a privit neputincios cum peste 10 salvatori se chinuiesc sa-i salveze fata. Pentru el, minutele s-au scurs ca orele.

Cu mult calm, pompierul SMURD a incercat sa-i explice care este realitatea. In scurt timp, au ajuns si prietenele fetei. La un moment dat, apare si un apropiat de-al fetei.

Speriat, isi propteste mainile de luneta, iar apoi, printr-unul dintre geamurile sparte reuseste, pentru o fractiune de secunda, sa o apuce de o mana.

Salvatorii au facut tot ce le-a stat in putinta sa o scoata pe fata de acolo. Catarati pe ce-a mai ramas din capota, cu trupurile incovoiate, au reusit sa o prinda si sa o puna pe targa. In tot acest timp, tanara a fost incurajata de prieteni ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: