INFERNUL din fata Guvernului! Mii de protestatarii s-au dezlantuit in Capitala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:37

„Nu superimunitate! Vrem dreptate!” au scandat protestatarii aseara, in capitala.

##VIDEO95528##Modificarile Codului Penal de saptamana trecuta au scos mii de oameni in strada! Aseara, Pietele Universitatii si Victoriei au fost scenele unor imagini de cosmar: protestatarii s-au incaierat cu jandarmii, au aruncat cu fumigene si au scandat lozinci impotriva Executivului. Cand manifestantii au ocupat Piata Universitatii, nimic nu anunta haosul ce avea sa urmeze. Dupa ore intregi de scandari, spiritele s-au incins. Oamenii au vrut sa-i priveasca „in fata” pe guvernantii care si-au proclamat superimunitatea, asa ca au rupt cordonul de jandarmi si au pornit intr-un mars de protest catre Piata Victoriei.

Odata instalati in fata Guvernului, s-a dezlantuit infernul! Cand nu au mai putut sa tina in frau multimea dezlantuita, jandarmii au inceput sa foloseasca forta si gazele lacrimogene. Dupa cateva ore de manifestari violente, protestul s-a stins. Patru oameni au ajuns la sectia de Politie, unde au fost audiati si amendati, iar un barbat a petrecut noaptea la Spitalul Floreasca, din cauza unei rani la cap.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”