Divort tinut ascuns intre actorii serialului "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:59

Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul turcesc "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a divortat intr-un timp record.

 

Divort tinut ascuns intre actorii serialului "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii"
Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul turcesc "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a divortat intr-un timp record.
In urma cu doar cateva saptamani, interpreta sultanei Mihrimah a divortat de sotul ei, antrenorul de fitness Erdinç Bekiroglu, cu care s-a maritat in 2011 la Barcelona. Interesant este faptul ca procesul, care a avut loc departe de ochii jurnalistilor, s-a incheiat dupa doar 10 minute.
Motivele despartiri-fulger nu sunt cunoscute, insa acest lucru nu a impiedicat presa turca sa speculeze faptul ca intre Pelin Karahan si colegul ei de platou Ozan Guven, actorul care ii da viata lui Rustem-Pasa, sotul sultanei Mihrimah si ginerele lui Suleyman Magnificul, ar exista o idila, potrivit enational.ro.
Si Ozan este divortat, dupa cinci ani de casnicie cu regizoarea Turkan Derya si un copil, asa ca o poveste de dargoste intre cei doi actori nu ar face decat sa-I bucure pe fanii serialului "Suleyman Magnificul".


Si Ozan este divortat, dupa cinci ani de casnicie cu regizoarea Turkan Derya si un copil, asa ca o poveste de dragoste intre cei doi actori nu ar face decat sa-i bucure pe fanii serialului "Suleyman Magnificul".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”