ADEVARUL despre intalnirile online. Ce asteapta de fapt femeile de la barbati

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:38

Marimea conteaza, spune o vorba, iar sodajele despre intalnirile online par sa confirme acest lucru. Insa nu este ceea la ce v-ati fi asteptat!

Obisnuieste sa exagerezi cand vine vorba despre calitatile fizice, mai ales in conversatiile de pe diferite site-uri sau retelele de socializare? Nimic mai grav caci acest lucru iti poate aduce o intalnire cu cel sau cea la care visezi. Potrivit sondajelor, barbatii obisnuiesc sa minta in profilul lor in legatura cu inaltimea.

Femeile prefera barbatii inalti, iar inaltimea agreata este cea de 180- 182 cm. Dupa acest prag, unele s-ar putea simti complexate.

Barbatii care au acaesta inaltime sunt doriti atat de femei inalte, cat si de cele mai scunde.   Barbatii mai scunzi de 165 cm primesc cele mai putine cereri de prietenie. Iata ca marimea, in cazul de fata, inaltimea, conteaza si face diferenta.

Potrivit sociologilor, femeile isi imagineaza barbatul perfect ca fiind inalt si de aici vor cauta pe cineva care sa semene acestui tipar. Barbatii inalti au toate sansele sa fie contactati si abordati de femei spre deosebire de cei mai scunzi.
Insa un barbat cu o inaltime de 193 cm nu are aceeasi rata de succes ca unul de 180- 182 cm, desi femeilor le plac barbatii inalti.

Oricat de superficial ar parea acest sondaj, el este cat se poate de adevarat si se aplica chiar si in viata reala, nu doar cand vine vorba de intalnirile pe net.

" Cand vine vorba despre alegerea partenerului, barbatii si femeile analizeaza cu atentie aspectul fizic.
Ei tind sa aiba aproximativ aceeasi inaltime, desi in majoritatea cuplurilor, femeile sunt mai mici de inaltime decat partenerul lor
", a declarat Susan Krauss Whitbourne, specialist la Psychology Today. Diferenta acceptata de inaltime dintre un barbat si partenera lui este de aproximativ 20 cm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”