Medicii SOCATI de ceea au vazut in RADIOGRAFIA unui pacient. Cum a ajuns sa aiba asa ceva in anus?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:38

Un barbat s-a prezentat de urgenta la medic pentru a-l ajuta intr-o problema delicata, dar era cat pe sa-l coste viata. Pacientul avea dureri ingrozitoare!

Mr Liu, un pacient din China, s-a prezentat de urgenta la medici acuzand dureri ingrozitoare in zona anusului. Barbatul le-a povestit medicilor ca are infipta o sticla in anus si ca s-a prezentat la urgenta deoarece nu poate sa o scoata de unul singur.

Pentru a-i asigura pe medici ca nu are inclinatii bolnavicioase, pacientul a declarat personalului ca a fost atacat pe strada de niste infractori. In timp ce se indrepta spre casa, trei barbati neidentificat care se aflau intr-o duba au oprit in dreptul lui cerandu-i indicatii despre o anumita adresa.

Pacientul a adaugat ca nu-si mai aminteste nimic despre ceea ce a urmat. Si-a pierdut cunostinta si s-a trezit apoi in genunchi, iar duba disparuse. A observat ca are pantalonii patati de sange si s-a grabit la spital.

Politia ancheteaza cazul, insa ramane un mister imprejurarile in care s-a produs atacul. Intre timp Mr. Liu este fericit ca totul s-a terminat cu bine, operatia de indepartare a sticlei fiind un succes.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: