N-a mai nins de ani de zile la ei, insa ACUM iarna a facut prapad in Iordania si Siria

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

N-o sa va vina sa credeti ce prapad a facut iarna in Siria si Iordania, unde n-a mai nins de ani la rand.

Autoritatile au reale probleme cauzate de ninsoarea abundenta. Si cand situatia e grava, chiar si regele pune osul la treaba!

Trei zile a avut de tras Iordania cu ninsoarea care parea sa nu se mai opreasca. Apogeul a fost atins in acest weekend, cand in unele zone, zapada a ajuns la 1 metru inaltime. Liceele si universitatile si-au suspendat temporar cursurile, iar autoritatile au intrat in alerta, pentru deblocarea drumurilor.

Nu mica le-a fost, insa, surpriza locuitorilor cand si-au vazut regele in mijlocul strazii, impingand o masina blocata in zapada.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Abdullah al doilea se plimba prin oras si verifica starea drumurilor cand a vazut o familie care avea nevoie de ajutor.

Regele s-a dat jos si a impins-o, cot la cot cu ceilalti trecatori. Aceeasi furtuna de zapada a facut ravagii si in Siria, unde luptele au continuat intre fortele guvernamentale si opozantii regimului. Si Statele Unite sunt sub zapezi! In Indiana, stratul de zapada a ajuns chiar si la 20 de centimetri inlatime, iar echipajele de deszapezire sunt in alerta. La fel si personalul de interventie in caz de accidente.
Furtuna a picat intr-unul dintre cele mai nepotrivite momente intrucat pregatirile de Craciun vor fi ingreunate.

 

Taguri: