Visezi la relatia perfecta? Specialistii au descoperit lucurile care pot RUINA o poveste frumoasa de iubire

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Stim ca nu exista perfectiune, insa, cu totii ne dorim ca relatia noastra sa dureze cat mai mult, iar daca se poate, chiar o eternitate.

Vesti bune, insa! Specialistii au stabilit care sunt lucrurile care pot dauna grav unei relatii de iubire. Potrivit acestora, o iubire mare poate fi distrusa daca nu esti atent la anumite lucruri sau detalii care pot parea nesemnificative in ochii multora.

Ai obiceiul sa lasi impresia partenerului sau partenerei ca nu il/o asculti in timp ce vorbeste? Ei bine, acesta este primul semn care poate duce la destramarea chiar si a celor mai de durata relatii sau mariaje.

Cand nu esti atent la cineva care vorbeste cu tine, mesajul pe care il transmiti este: "Nu sunt interesat de tine". Asa ca revizuieste-ti atitudinea!

Impui reguli iubitului sau iubitei despre cum sa se poarte in anumite situatii, ce sa faca sau ce sa spuna? Nimic mai urat, spun specialistii. Un alt lucru care poata dauna relatiei este sa-i spui partenerului ca totul va fi bine atunci cand ti se confeseaza in legatura cu o problema delicata, fara insa a te stradui sa ii intelegi punctul de vedere sau pozitia.
Ii dai impresia ca nu este luat in serios.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici daca ai obiceiul sa iti intrerupi des partenerul atunci cand vorbeste nu este bine pentru relatia pe care vreti sa o construiti impreuna.

Cand cineva are ceva de spus, asculta-l pana la capat! Alte detalii marunte, dar care va pot submina pe amandoi sunt: dorinta obsesiva de afectiune si atentie, mai ales in momentele cand nu este cazul, obsesia pentru punctualitate, in special cand unul dintre ei are tendinta sa mai intarzie.

Faptul ca unul dintre ei nu respecta bunele maniere! O sa radeti, dar multe cupluri se despart din cauza ca iubitul sau iubita soarbe supa sau ciorba intr-un mod dizgratios.
Si, nu in ultimul rand, criticile exagerate, uneori chiar gratuite, la adresa partenerului pot umbri viitorul unui inceput frumos al oricarei relatii de iubire.

 

Taguri: