A economisit trei luni ca sa comande o tableta fiicei sale, insa cand sa primeasca coletul ceva SOCANT s-a intamplat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 16:45

Tracey Sole, o mamica din Missouri, Statele Unite, a economisit timp de trei luni pentru a-i face fetitei sale cadou o tableta. A facut comanda online si a asteptat cu nerabdare sosirea coletului.

Insa, surpriza! Deoarece nu era acasa cand a sosit curierul, acesta i-a pus coletul in cosul de gunoi. Femeia a fost socata sa afle acest lucru dupa ce, furioasa, a sunat la compania de unde comandase produsul ca sa intrebe de ce nu mai soseste odata pachetul.

Raspunsul angajatilor a fost cat se poate de clar, dar si socant in acelasi timp. Curierul a lasat coletul in cosul de gunoi, deoarece politica companiei este sa nu lase pachetele la vedere sau in aer liber unde ar putea fi supuse distrugerii.

Femeia impreuna cu familia ei locuiesc intr-o casa care este pozitionata intr-o vale. Nu au cutie postala, dar au lasat cosul de gunoi undeva la strada pentru ca angajatilor care colecteaza gunoiul le era greu sa coboare cu masina. Cel mai probabil acelasi lucru s-a intamplat si in cazul curierului. Acesta a cautat o cutie postala, insa cum nu a gasit-o, a lasat coletul in cosul de gunoi.

Angajatul a specificat ca acesta era gol.

Intre timp, insa, familia nu avea de unde sa stie ca pretiosul pachet se afla in cosul de gunoi, iar cand au aflat era prea tarziu pentru ca angajatii de la salubritate il golisera deja. Dezamagita, Tracey a facut plangere, iar spre norocul ei, compania a fost de acord sa ii expedieze inca un pachet pe care, de data asta chiar l-a primit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: