ATENTIE! Iata cum se pot FURA bani de la bancomat

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 16:10

Hotii sunt foarte inventivi, mai ales in vremurile de criza. Sunt in stare de orice pentru a-si atinge scopul! Cele mai frecvente furturi sunt la bancomate.

Politia din Brazilia a descoperit ca, mai nou, hotii reusesc sa pacaleasca foarte usor clientii bancilor. Au alcatuit o carcasa pe care o pun peste carcasa originala a ATM. Copia seamana perfect cu originalul, imita pana si reclamele de pe ecran. Clientii sunt astfel, usor inselati.

Astfel, introduc fara nicio teama cardul, insa carcasa copie, ia datele, mai precis PIN-ul, si opreste cardul. Clientul pleaca nemultumit pentru a anunta banca, insa in acest timp hotii iau cardul si, avand PIN-ul golesc intreg contul.

Asa ca, atentie de unde scoateti banii de la bancomat. Nu folositi ATM-urile din zone dubioase, nesupravegheate! Raportati bancii si politiei orice lucru care vi se pare suspect!

##VIDEO95747##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: