Justin Bieber, DECIZIE SOCANTA! Vestea care a INDURERAT milioane de fani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Idolul adolescentilor a facut milioane de fane sa planga cand a anuntat in cadrul unei conferinte care sunt planurile sale de viitor in ceea ce priveste cariera muzicala.

Va vine sa credeti? Justin Bieber a anuntat in timpul unui interviu la un post de radio ca intentioneaza sa se retraga din muzica. Starul a adaugat ca nu il mai incanta ideea de a fi faimos in intreaga lume. In varsta de 19 ani, Justin Bieber a declarat ca se va retrage de pe scena muzicala odata cu scoaterea noului sau album, "Journals".

Anuntul sau a indurerat cu siguranta milioane de adolescente din intreaga lume.

" Dupa acest album ma retrag. Sunt un pensionar. Ma regtrag", a spus strarul in interviu la postul de radio. Pana si DJ-ii care moderau emisiunea au ramas fara reactie pret de cateva secunde.

Cel mai probabil nu le venea sa creada." Vreau sa devin un artist profesionist, sa ma dezvolt ca si artist de aceea intentionez sa ma retrag. Vreau sa ma maturizez, iar acest lucru sa se simta in muzica mea pe viitor", a adaugat idolul adolescentilor.


Sursa foto: Hepta

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: