IREAL: Cum arata aceasta femeie dupa ce A NASCUT! Toti au ramas SOCATI cand i-au vazut BURTA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Momentul sarcinii ar trebui sa reprezinte una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei. Pentru multe doamne insa poate fi o adevarata povara.

Foarte multe raman cu silueta serios afectata si nu reusesc sa scape de kilogramele in plus. Pe langa asta, vergeturile reprezinta un adevarat cosmar pentru multe femei.

Iata insa ca, daca depui efort si ai vointa, corpul isi poate reveni complet. Este si cazul femeii din imaginea alaturata, care si-a uimit toti cunoscutii. Desi a luat in greutate peste 25 de kilograme, si avea abdomenul imens, ea arata acum mai bine decat un fotomodel.



Femeia are abdomenul bine lucrat, iar cine nu o cunoaste ramane uimit atunci cand afla ca a dat nastere unui copil. Voi stiti asemenea cazuri?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.