Doua tinere vor sa sparga Internetul cu tinutele lor de Craciun! Ce zici, le-a iesit?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:43

Mos Craciun vine la copiii cuminti si la… domnisoarele frumos imbracate!

Asa cred cateva tinere din Timisoara, care si-au ales cu greu tinutele pentru seara magica de Craciun. Ce a iesit? O bruneta si-o roscata vor sa fie in centrul atentiei in seara de Craciun. Tinere sunt, frumoase sunt, dar le lipseste ceva! Rochiile care sa atraga privirea Mosului! Domnisoarele au deschis larg usile dulapului ticsit cu haine de gala si s-au apucat de probat cu o saptamana inainte de Craciun.

Nu de alta, dar nu vor sa le prinda sarbatorile nepregatite! Cele doua tinere stiu ca haina este foarte importanta atunci cand vor sa iasa in evidenta. Mai cu seama in seara magica de Craciun, cand vor sa arate impecabil. Asa ca s-au pus pe probat rochii- lungi, decoltate sau fara spate, cu pietre pretioase sau pene aplicate, din dantela, satin, tull sau organza. Nu exista model care sa nu atarne delicat pe umerasele din garderoba fetelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru ca se distreaza week-end de week-end la petreceri in cluburi, domnisoarele si-au creat un dressing de invidiat.

Dupa ore de probat au ales pana la urma tinutele care sa le puna in evidenta atuurile. Au ales bine? Va lasam pe dumneavoastra sa decideti!