Iulian Craciun, povestea unui invingator in scaun cu rotile! Urmareste un material care te va marca

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 14 oct 2020, 15:30

 

Iulian Craciun, povestea unui invingator in scaun cu rotile! Urmareste un material care te va marca
Cand l-am cunoscut pe Iulian Craciun, ne-am dat seama ca o carte sau un film tot ar fi putin cat sa cuprinda viata lui.
"Acum vreo 36 de cand am aparut eu, la varsta de trei ani, doi ani si ceva am observat ca exista o problema cu mine, nu mergeam cum trebuie, cadeam des.
Atunci au inceput investigatiile, dar nu aveau cum sa-si dea seama care este diognosticul concret, este vorba despre amiotrofie spinala musculară de tip 3", a povestit Iulia.
El sufera de o boala care afecteaza neuronii din maduva spinarii si din trunchiul cerebral. "Conform dignosticelor de mult trebuia sa fiu mort".
Iulian a spus ca un medic i-a sugerat mamei sale sa-i faca o baie fierbinte si sa-l lase cu geamul deschis, ca asa se va rezolva problema lui.
Insa femeia a plecat din cabinetul mediciului cu un singur gand, sa aiba grija de viata copilului sau pentru totdeauna.
"Marele merit este, cel putin pana la nivelul liceului spre final, ii apartine familiei mele. Mama mea s-a luptat enorm ca sa pot merge la o scoala normala", a mai adaugat acesta.
Mama lui l-a facut pe Iulian sa se simta normal, ca toti ceilalti si i-a stimulat stima de sine.
La 16 ani, acesta avea sa afle ca viata este si mai dura si ii pregateste noi incercari. Cu toate acestea, el are prieteni care nu l-au lasat l;a greu si in fiecare zi cate opt dintre ei veneau sa-l ajute, in perioada in care mama lui a nu avea cum.
A venit ziua in care mama lui si-a revenit din paralizie, Iulia nu s-a lasat si s-a hotarat ca este timpul sa mearga la Bucuresti si sa dea la facultate.
"Moment in care tata a devenit student la 60 de ani. El ma imbraca dimineata, avea grija de mine in camera, ne pregatea mancarea, ne astepta cu manacarea calda cand veneam de la cursuri. In anul patru spre cinci, tatal meu a murit si asta a fost", a spus cu lacrimi in ochi Iulian.
A fost un soc pentru ca odata cu pierderea tatalui si-a luat ramas bun si de la cel mai bun prieten.
Cu toate acestea Iulian nu s-a lasat invins de soarta, ci a infiintat impreuna cu nasul sau o firma de IT. In momentul de fata este casatorit are o fetita si inca un copil pe drum. Urmareste un material despre un adevarat invingator.

Cand l-am cunoscut pe Iulian Craciun, ne-am dat seama ca o carte sau un film tot ar fi putin cat sa cuprinda viata lui. 



" Acum vreo 36 de cand am aparut eu, la varsta de trei ani, doi ani si ceva am observat ca exista o problema cu mine, nu mergeam cum trebuie, cadeam des. Atunci au inceput investigatiile, dar nu aveau cum sa-si dea seama care este diognosticul concret, este vorba despre amiotrofie spinala musculară de tip 3", a povestit Iulia.

El sufera de o boala care afecteaza neuronii din maduva spinarii si din trunchiul cerebral. "Conform dignosticelor de mult trebuia sa fiu mor t".

Iulian a spus ca un medic i-a sugerat mamei sale sa-i faca o baie fierbinte si sa-l lase cu geamul deschis, ca asa se va rezolva problema lui. Insa femeia a plecat din cabinetul mediciului cu un singur gand, sa aiba grija de viata copilului sau pentru totdeauna.

" Marele merit este, cel putin pana la nivelul liceului spre final, ii apartine familiei mele. Mama mea s-a luptat enorm ca sa pot merge la o scoala normala", a mai adaugat acesta.

Mama lui l-a facut pe Iulian sa se simta normal, ca toti ceilalti si i-a stimulat stima de sine. La 16 ani, acesta avea sa afle ca viata este si mai dura si ii pregateste noi incercari. Cu toate acestea, el are prieteni care nu l-au lasat l;a greu si in fiecare zi cate opt dintre ei veneau sa-l ajute, in perioada in care mama lui a nu avea cum.
A venit ziua in care mama lui si-a revenit din paralizie, Iulia nu s-a lasat si s-a hotarat ca este timpul sa mearga la Bucuresti si sa dea la facultate." Moment in care tata a devenit student la 60 de ani. El ma imbraca dimineata, avea grija de mine in camera, ne pregatea mancarea, ne astepta cu manacarea calda cand veneam de la cursuri. In anul patru spre cinci, tatal meu a murit si asta a fost", a spus cu lacrimi in ochi Iulian.

A fost un soc pentru ca odata cu pierderea tatalui si-a luat ramas bun si de la cel mai bun prieten. Cu toate acestea Iulian nu s-a lasat invins de soarta, ci a infiintat impreuna cu nasul sau o firma de IT. In momentul de fata este casatorit are o fetita si inca un copil pe drum. Urmareste un material despre un adevarat invingator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”