Florin Piersic, DISTRUS de moartea actorului Nae Lazarescu

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2021, 08:50

Indragitul actor, Nae Lazarescu, a murit joi dimineata, la varsta de 72 de ani. Actorul declarase in ultimul sau interviu ca intentioneaza sa paraseasca scena teatrului unde juca din cauza unor probleme de sanatate.

S-a tras cortina peste omul care si-a dedicat intreaga viata pentru a ne face pe noi sa zambim! Nae Lazarescu s-a stins in aceasta dimineata, la numai 72 de ani. Nae Lazarescu a fost unul dintre actorii care a stiut cum sa stearga lacrimile oamenilor prin simple cuvinte! A stat pe scena toata viata, dar s-a pus rand pe rand in postura fiecaruia dintre noi. Si asa a reusit sa ne faca fericiti pe fiecare dintre noi.


Eram toti cu ochii pe el. Era imposibil sa nu schitezi macar un zambet in fata scenetelor sale. Pret de cateva clipe uitam de necazuri alaturi de Nae si de colegul sau, Vasile Muraru. In iunie, anul acesta, masterful paraca a presimtit ceva.Dadea de inteles ca ar putea fi nevoit sa ia o pauza. Sanatatea ii era subrezita. O boala crunta il macina de cativa ani.
Nae Lazarescu a pierdut lupta cu boala, dar va trai pentru totdeauna in inimile noastre.
Si-a dus misiunea pana la capat: aceea de a ne face pe noi fericiti. Dumnezeu sa-l odihneasca!

UPDATE 12:30- Ca si Vasile Muraru, Florin Piersic s-a aratat usurat de faptul ca lui Nae Lazarescu i s-a curmat suferinta.

"Este o mare pierdere, dar cel mai frumos, mai clar si mai bine a vorbit si a descris ceea ce simtim cu totii Vasile Muraru, partenerul de scena al lui Nae.

Da, simtim bucurie pentru ca i s-a curmat suferinta, iar sufletul lui atat de mare s-a linistit, in sfarsit. Dumnezeu sa-l odihneasca".

Actorul Nae Lazarescu a murit joi dimineata, la varsta de 72 de ani, a declarat pentru Mediafax Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tanase". Trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu va fi depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revista "Constantin Tanase, a precizat Alexandru Arsinel.

Nae Lazarescu spunea in iulie ca s-ar putea sa fie nevoit sa ia o pauza de la actorie, din cauza unor probleme de sanatate. Actorul arata, intr-un interviu, ca a facut stand-up comedy de cand s-a nascut si ca a vrut neaparat sa lucreze la Teatrul "Constantin Tanase".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nae Lazarescu s-a nascut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut in special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alaturi de partenerul sau de scena, Vasile Muraru.

A jucat si in filme, printre care "Grabeste-te incet", "Santaj", "Baloane de curcubeu", "Casatorie cu repetitie" si "Viraj periculos". De asemenea, in animatia "Masini", i-a dat voce personajului Clang.

 

 

Taguri: