I-a dat bani logodnicului ei pentru a se trata de CANCER, dar a aflat ca s-a CASATORIT cu alta si a plecat pe cheltuiala ei in luna de miere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 14:00

O logodna de cosmar! Credea ca iubitul ei se interneaza in spital pentru a se trata de cancer, dar a aflat ca acesta se casatorise intre timp si plecase pe banii ei in luna de miere.

Dawn Rothwell, in varsta de 46 de ani, din Marea Britanie, l-a cunoscut online pe Stephen Sutton, in varsta de 48 de ani, in 2011. Femeia s-a indragostit atat de tare, incat a accceptat la scurt timp sa devina logodnica lui Stephen pe care il credea barbatul visurilor sale.

Femeia era necajita ca isi vede logodnicul la intervale lungi de timp, insa acesta a fost nevoit, chipurile, sa ii spuna adevaratul motiv.

A mintit-o ca are cancer si ca se trateaza in Statele Unite unde merge frecvent pentru chimioterapie. Barbatul s-a si ras in cap pentru a da impresia ca parul i-a cazut de la tratamente. Pentru a fi mai convingator, a rugat-o cu lacrimi in ochi sa aiba grija de cei doi fii ai lui in cazul in care va muri.

Emotionata femeia i-a dat bijuterii si alte bunuri in valoare de 30 000 de lire sterline in cazul in care are nevoie de bani pentru tratamente.
Logodnicul i-a spus ca nu ii va cheltui ci ii va depune la o banca, intr-o caseta. Insa anul acesta, in preajma Craciunului a aflat cu stupoare ca barbatul se casatorise in Statele Unite, nu avusese niciodata tumoare la creier si mai avea inca trei logodnice pe care le cunoscuse online, cel mai probabil cu scopul de a le escroca de bani.

Pagubita logodnica a aflat toate acestea dupa ce a depus plangere pentru furt la politie.

Suparata ca Stephen Sutton i-a spus ca nu va putea petrece sarbatorile alaturi de ea, l-a rugat sa ii inapoieze bijuteriile si lucrurile valoroase pe care i le imprumutase. Femeia avea de gand sa puna capat relatiei, insa era convinsa ca logodnicul ei se poarta astfel din cauza tumorii la creier.

Barbatul a acceptat, i-a inapoiat cutia de bijuterii, insa toate obiectele de valoare disparusera, nu mai ramasesera decat niste brose ieftine.
A mers la politie pentru a-l acuza de furt, iar in timpul anchetei a descoperit toate aceste lucruri ingrozitoare despre barbatul pe care il crezusera in tot acel timp, sufletul ei pereche.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”