Ionut Budisteanu, la 20 de ani este in topul celor mai influenti adolescenti din lume. Afla povestea unui geniu!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 17:00

Are 20 de ani si este cercetator, iar cea mai mare avere a lui este creierul, este un geniu si asta o sustine o lume intreaga.

Ionut Alexandru Budisteanu face parte dintr-o elita mondiala, a fost inclus  de revista Time in topul celor mai influenti oameni din lume. Tanarul a participat la peste 130 de concursuri nationale si 18 internationale din 11 tari, inca din clasa a cincea.

" Sunt norocos pentru ca am avaut calculator inca de la varsta de trei ani, mi-au cumparat parintii. Eu nu muncesc, eu nu lucrez, ci pur si simplu ma joc cu pasiunea mea cam 10, 11 ore pe zi", a spus Ionut.



Anul acesta a intrat in competitie cu alte 1600 de minti geniale din intreaga lume, la cel mai important concurs de stiinta si inginerie din America. Ce credeti ca s-a intamplat? 

" Eram super convins ca nu se poate castiga acel premiu, si spre surprinderea mea in ultimii 20 de ani un european, un roman a reusit sa castige acest concurs", a mai adaugat Ionut.


Mari corporatii il curteaza, i se fac oferte, iar inteligenta lui si premiile sunt confirmari ca acest tanar este capabil de performante unice in domeniul lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”