Momente de groaza pentru familia Nastase! Au asteptat cu sufletul la gura rezultatul procesului in care se judeca libertatea lor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:45

Mana de mana! Asa au venit astazi la instanta sotii Nastase!

Nu s-au dezlipit unul de celalalt nici macar in fata zecilor de jurnalisti care i-au intampinat la Curtea Suprema. Familia Nastase a asteptat cu sufletul la gura rezultatul procesului in care se judeca libertatea lor! Adrian si Dana Nastase au vrut sa le demonstreze judecatorilor si procurorilor ca sunt o echipa unita. La celelalte termene din dosarul Zambaccian, Dana Nastase a fugit cand a dat ochii cu presa, dar de data aceasta a ramas lipita de sotul ei.
In spatele lor a stat in permanenta Andrei, fiul cel mare al familiei. Dana si Adrian Nastase au primit pedepse identice in dosarul Zambaccian, la judecata pe fond Trei ani cu suspendare. Ar fi primit foloase necuvenite sub forma de bani, dar si obiecte santitare si termopane, importate tocmai din China. Fostul premier era optimist:

„ Sper ca… traditia Craciunului sa fie alta si sa intram in anul viitor intr-un mod mai optimist si cu mai multe sperante.”

La sfarsitul zilei, Adrian Nastase nu a aflat inca daca a scapat sau nu, dar stie ca isi va petrece sarbatorile acasa pentru ca judecatorii vor da verdictul abia pe 6 ianuarie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”