MUTILAT pe viata! Medicii au fost nevoiti sa-i INDEPARTEZE JUMATATE DIN FATA ca sa-i salveze viata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 13:40

Un barbat in varsta de 63 de ani a supravietuit cancerului, insa acest lucru i-a schimbat radical infatisarea. Medicii au fost nevoiti sa-i taie jumatate din fata pentru a putea supravietui.

Raymond Martin, un barbat in varsta de 63 de ani din Marea Britanie, nu credea ca un simplu neg care ii aparuse pe fata ii va face viata un cosmar. Batranul nu a dat importanta acestuia, crezand ca este doar un semn al inaintarii in varsta, insa in curand negul a inceput sa creasca din ce in ce mai mult.

Analizele au aratat faptul ca negul era, de fapt o tumoare care se dezvolta din ce in ce mai agresiv.

Expertii i-au identificat o forma rara de cancer care ii afecta intreaga fata. Singura salvare a pacientului era operatia. Medicii s-au chinuit 12 ore ca sa-i indeparteze tesutul tumoral, iar odata cu acesta au fost nevoiti sa-i taie si jumatate din fata. Pentru ca a acoperi cicatricea, medicii i-au luat piele de pe coapse pe care i-au grefat-o pe fata.

Chipul barbatului nu mai aduce deloc cu ceea ce a fost odata.
Cu toate astea, se bucura ca a iesit invingator dintr-o lupta apriga cu un dusman de temut: cancerul.

" Totul a inceput cu un neg care mi-a aparut pe fata. Nu i-am dat importanta, am crezut ca o sa treaca de la sine. Apoi a inceput sa se extinda si am crezut ca am vreo infectie. M-am prezentat la medic, mi s-a dat tratament cu antibiotic, insa negul crestea din ce in ce mai mult.
Nu mi-am inchipuit niciodata ca voi fi diagnosticat cu cancer
", a marturisit barbatul pentru Daily Mail.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”