Culmea tupeului! Sa te prinda-n flagrant in timp ce iei mita si sa mai si fugi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:47

Cine credeti c-a fost in stare de asa ceva?! Un deputat ales de noi in Parlamentul Romaniei!

Fuga-i rusinoasa, dar e e sanatoasa! Asa ar fi gandit si deputatul din Buzau. Asa ca a luat spaga si-a fugit! In zadar „se jura deputatul PC Gheorge Coman ca nu fura”. Procurorii l-au prins cu mita-n mana, bani luati de la seful Directiei Sanitar-Veterinare din Buzau. Deputatul era in propria masina cand i-au batut anchetatorii in geam. Numai ca omul nu s-a lasat impresionat, ci a demarat in tromba.

A urmat o cursa a anchetatorilor pe urmele spagarului. Deputatul a fost prins in trafic pana la urma. Deocamdata, acesta a fost exclus din partid. Gheorghe Coman a ajuns parlamentar din partea PPDD, dar apoi a migrat la PC. Deputatul are o avere de invidiat: o casã si 8 terenuri de 19.000 de hectare. Are si o firmã care a prins mai multe contracte publice de asfaltãri. Plenul parlamentului va decide peste cateva zile in privinta ridicarii imunitãtii în cazul sãu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”