Ce mai conteaza legea sau siguranta oamenilor, daca ies bani?! Bombe, petarde, pocnitori, de toate formele si marimile, se vand deja in plina strada

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:51

Asta chiar daca legea interzice acest comert periculos inainte de 30 decembrie.

O echipa a Stirilor Kanal D a reusit sa filmeze cu o camera ascunsa intr-un depozit plin ochi cu materiale explozive. Comerciantii de bombe, petarde si alte obiecte pirotehnice isi lauda marfa cat pot de bine. Ofertele curg imediat ce ai pus piciorul pe drumul care duce spre un mare centru comercial de la marginea Bucurestiului.

Odata ce ai castigat increderea comerciantului, esti poftit in showroom-ul din garaj.

Aici gasesti chiar tot ce vrei, de la artificii pana la cele mai periculoase bombe cu incarcatura explozibila. Si pentru ca e interzis comertul cu petarde si pocnitori de mare putere si pretul e pe masura. Am fi putut sa cumparam orice, insa stiam ca am incalca legea. Comerciantii n-au asemenea probleme. Tot ce conteaza e sa-si vanda marfa. Sunt gata sa ne ofere cel mai bun pret, dar numai astazi.
Aveti mare grija de unde si ce fel de produse cumparati pentru petrecerile organizate de Revelion! In fiecare an, zeci de persoane ajung la spital cu rani sau arsuri provocate de petarde, bombe sau alte articole cu incarcatura explozibila. Ca sa nu va mai spunem ca este permisa folosirea acestor obiecte pirotehnice numai in Noaptea de Revelion.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: