SUFLEU DE BRANZA
50g unt, 2 linguri faina, 1 cana lapte, 3 oua, 1 cutie crema branza Philadelphia, sare
Se face un sos din unt si faina stinse cu lapte.Se lasa sa dea 2-3 clocote, amestecand mereu, apoi se da la o parte si cand s-a racorit se adauga galbenusurile, branza crema, sarea si albusurile batute spuma.Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt si se da sufleul la cuptor.Cand
s-a rumenit putin, se scoate si se serveste cald.

##VIDEO96139##
Ingrediente:

50g unt,
2 linguri faina,
1 cana lapte,
3 oua,
1 cutie crema branza Philadelphia,
sare 


Mod de preparare:
Se face un sos din unt si faina stinse cu lapte. Se lasa sa dea 2-3 clocote, amestecand mereu, apoi se da la o parte si cand s-a racorit se adauga galbenusurile, branza crema, sarea si albusurile batute spuma.

Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt si se da sufleul la cuptor. Cand s-a rumenit putin, se scoate si se serveste cald.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reteta trimisa de Irimia Camelia pe concurs.kanald.ro!