Madalin Ionescu si-a adus aminte de copilarie! Uite ce cadouri obisnuia sa primeasca de Craciun!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Prezentatorul emisiunii WOWbiz marturiseste ca in copilarie primea cele mai frumoase jucarii, desi pe vremea aceea se gaseau greu, iar posibilitatile erau limitate.

„Nu stiu cum facea mama ca de cele mai multe ori venea cu cele mai frumoase masinute care nici macar nu existau pe piata. Roboti, avioane, hainute dragute. Lucrurile astea le retin pentru ca nu provin dintr-o familie cu foarte mari posibilitati – mama era invatatoare, iar tata inginer. Totusi, de fiecare data sarbatorile erau speciale, iar lucrul asta nu pot sa-l uit niciodata”, a spus Madalin Ionescu pentru Agentia de presa mondena.

Vedeta de televiziune a declarat ca nu prea il avea la inima pe Mos Gerila. "Eram constienti toti ca Mos Gerila nu prea exista si ca era o chestie oarecum impusa de educatoare, invatatoare. Pentru noi notiunea de Mos Craciun a aparut mult mai tarziu, dupa ’90. In copilarie nu prea il agream pe Mos Gerila pentru ca la gradinita nu prea primeam cine stie ce, la fel si la scoala.

Mai degraba faceam poante si-l ironizam”, a explicat colegul de emisiune al Adelinei Pestritu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”