Rulada cu cafea
Cost estimativ: 45 lei pentru 8 persoane
Ingrediente
8 oua
8 linguri de zahar
4 linguri de faina
4 linguri de gris
O lingura cu varf de cacao
Un plic de praf de copt
Pentru umplutura:
Un pachet unt
100 g zahar pudra
100g crema de branza
2-3 lingurite cafea solubila
2 linguri de zahar tos
Mod de preparare
Pandispanul
Se
bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua sa se bata ca la bezea, pana se intareste albusul. Se adauga galbenusurile frecate putin, apoi se adauga treptat faina cu praful de copt, cacaua si grisul, amestecand cu grija sa se pastreze consistenta spumoasa.
Se intinde in tava in strat de maxim 2 cm si se da la cuptor la 180°C, timp de 25-30 minute.
Crema
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine pufos, apoi se amesteca cu crema de branza folosind o spatula de silicon.
Se freaca cele doua lingurite de zahar cu cafeaua solubila si putina apa calduta, pana devine o crema densa ca o smantana, apoi se adauga peste crema de unt si se incorporeaza cu grija.
Crema se intinde peste blatul inca caldut, apoi se ruleaza cat mai strans si se da la rece, timp de cateva ore, sa se intareasca.
Se taie felii groase.
Ingrediente
8 oua
8 linguri de zahar
4 linguri de faina
4 linguri de gris
O lingura cu varf de cacao
Un
plic de praf de copt
Pentru umplutura:
Un pachet unt
100 g zahar pudra
100 g crema de branza
2-3 lingurite cafea solubila
2 linguri de zahar tos
Mod de preparare Pandispanul
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua sa se bata ca la bezea, pana se intareste albusul.
Se adauga galbenusurile frecate putin, apoi se adauga treptat faina cu praful de copt, cacaua si grisul, amestecand cu grija sa se pastreze consistenta spumoasa.
Se intinde in tava in strat de maxim 2 cm si se da la cuptor la 180°C, timp de 25-30 minute.
Crema
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine pufos, apoi se amesteca cu crema de branza folosind o spatula de silicon.
Se freaca cele doua lingurite de zahar cu cafeaua solubila si putina apa calduta, pana devine o crema densa ca o smantana, apoi se adauga peste crema de unt si se incorporeaza cu grija.
Crema se intinde peste blatul inca caldut, apoi se ruleaza cat mai strans si se da la rece, timp de cateva ore, sa se intareasca.
Se taie felii groase.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”