Pare o tanara extrem de SEXY, insa dupa ce ii vezi tot corpul iti schimbi parerea! A ales sa faca ceva care I-A DISTRUS feminitatea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:56

Tanara din imagine pare fericita la prima vedere, insa nu stim daca pe viitor se va mai simti atat de bine in pielea ei.

Dorind sa slabeasca a inceput sa frecventeze regulat sala de forta, doar ca ceea ce trebuia sa fie o modalitate de a se mentine in forma s-a transformat intr-o obsesie.

Fata a inceput sa faca exercitii pentru cresterea masei musculare iar rezultatele deja se vad. Astfel, ea deja a ajuns sa aiba un spate foarte lat si niste bicepsi bine dezvoltati incat, daca ai vedea-o de la spate te-ai gandi ca este un barbat.



Ce este si mai socant este ca blonda nu doreste sa se opreasca aici si vrea sa aiba muschii si mai mari, asta desi prietenele ei i-au spus sa se opreasca pentru a-si mai pastra stropul de feminitate care i-a mai ramas.

Voi ce credeti, procedeaza bine?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”