Anul trecut, Gabi Cristea isi facea planuri de nunta cu Marcel Toader! Acum petrece Craciunul fara el si alaturi de un alt barbat! Ce spune superba bruneta despre fostul sot?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Anul trecut, Gabi Cristea isi facea planuri de nunta cu Marcel Toader.

runeta tanjea sa imbrace rochia de mireasa dupa ce, in urma cu cinci ani, se cununase civil cu afaceristul la Paris! Din pacate, nu a fost sa fie… Cateva luni mai tarziu, vedeta s-a despartit de barbatul ei, iar divortul a fost unul extrem de mediatizat.

Dupa ce actele de separare au fost perfectate, Gabi si-a vazut de viata ei, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal.

Cristea a semnat cu Kanal D si a devenit vedeta emisiunii “Te vreau langa mine”, apoi, la scurt timp, s-a indragostit de Tavi Clonda, cu care are o relatie minunata. Marcel este, acum, de domeniul trecutului si nimic nu ar mai determina-o pe bruneta sa se gandeasca la el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“In acest moment, sunt foarte fericita! Nu ma mai uit in urma si nici nu mai vreau sa imi aduc aminte de fostul meu sot.

Fiecare a luat-o pe drumul lui si e mult mai bine asa. Pentru mine, conteaza Tavi si atat. O sa avem parte, cu siguranta, de un Craciun minunat!”
, a declarat Gabi Cristea.