Silueta ta este influentata de personalitate! Afla la ce riscuri de expui!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 10:10

Silueta si, implicit, greutatea corporala sunt influentate de numerosi factori, printre care se numara si personalitatea fiecaruia.

Anumite trasaturi de caracter pot indica predispozitia la ingrasare si chiar la obezitate! Cand pui cateva kilograme pe tine dai, de regula, vina pe cantitatile excesive de mancare consumate sau pe predispozitia genetica la ingrasare. Dar mai exista o cauza surprinzatoare a ingrasarii: personalitatea.

Anumite trasaturi de personalitate sunt asociate cu obezitatea. Persoanele cu tendinte nevrotice sunt predispuse la ingrasare. Tendintele nevrotice presupun trairea unor emotii negative precum anxietatea, tristetea sau singuratatea. Citeste continuarea pe lyla.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.