VIDEO EXCLUSIV! Lesini de ras daca vezi cum danseaza Wilmark pe muzica populara! Momentul fabulos, la Revelionul Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 09:45

Gabriel Coveseanu le da intalnire telespectatorilor Kanal D intr-un show de zile mari marti, 31 decembrie, de la ora 22.00, la “Celebrity Show de Anul Nou”!

La petrecere vor fi invitate cele mai simpatice vedete din showbizul romanesc, printre care si Wilmark, care va oferi un moment de pomina cand va incerca sa danseze pe muzica populara!

In cea mai asteptata noaptea din ani, restaurantul “La Cove” se umple cu o multime de vedete venite in cuplu sa ciocneasca un pahar de sampanie si sa se distreze pe cinste. Ce nu stiu ei e faptul ca tuturor Cove le-a pregatit un cadou mai ciudat, si anume o proba peste care trebuie sa treaca.

Andreea Banica, Wilmark, Liviu Varciu, Ana- Maria Barnoschi, Crina Matei, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Roxana Nemes, Cornelia si Lupu Rednic sunt doar cativa dintre cei care vor alege sa-si petreaca Revelionul in restaurantul lui Cove.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Toata seara este plina de momente

fabuloase, cu vedetele invitate la Revelion care vor canta, vor dansa si vor face cele mai haioase poante!

Unul dintre cele mai haioase momente ale serii este oferit de simpaticul Wilmark, care va fi nevoit sa danseze pe muzica populara romaneasca la care nu se pricepe foarte bine, insa reuseste sa faca cateva miscari foarte amuzante, spre deliciul celor prezenti la petrecerea dintre ani! “Celebrity Show de Anul Nou” se difuzeaza marti, 31 decembrie, de la ora 22.00

la Kanal D! URMARESTE VIDEO pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.