Lumea sportului este in SOC! Un mare campion de Formula 1 se ZBATE intre viata si moarte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:57

Medicii se lupta sa-l tina in viata pe celebrul sportiv dupa ce au fost nevoiti sa-l opereze pe creier. Un accident nefericit la ski a adus pe patul de spital un mare campion.

Clipe de cosmar pentru Michael Schumacher! Marele campion se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a lovit grav la cap in timp ce se afla la ski. Michael Schumacher este in prezent in coma, medicii au fost nevoiti sa-l opereze pe creier pentru a-i opri o hemoragie masiva care ii punea viata in pericol. 

Pilotul de Formula 1, in varsta de 44 de ani, era un entuziast al sporturilor de iarna si ii placea foarte mult sa schieze.

In momentul accidentului, Michael Schumacher purta casca, insa din cauza vitezei, a pierdut controlul si s-a izbit puterni cu capul de o stanca. Impactul a fost atat de puternic, incat casca de protectie nu l-a mai putut apara. Desi sangera puternic, campionul era constient in momentul in care a fost dus de urgenta la spital. Starea lui, insa, s-a inrautatit rapid, medicii fiind nevoiti sa-l opereze.

Michael Schumacher ramane in continuare internat la spitalul Grenoble University Hospital Center din Elvetia.
Prognosticul este rezervat, medicii declarand ca starea lui ramane in continuare critica. Pilotul a suferit un traumatism cranian sever in urma loviturii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”