Nutu Camataru, SARUT PASIONAL pe holurile tribunalului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Nutu Camataru isi doreste din rasputeri sa-si petreaca Revelionul in libertate. Mai ales ca acasa il asteapta focoasa Claudia “Brazilianca”.

##VIDEO96712##Si la ce cadou i-a facut femeia pe holurile instantei, cum sa nu vrea s-o vada! Chiar daca se afla de 10 luni de zile dupa gratii, iubita lui, Claudia “Brazilianca”, il asteapta cu sfintenie. Vine aproape la fiecare termen si ii sta alaturi. Iar astazi i-a facut si un cadou inedit.

A reusit sa se strecoare printre mascati si… l-a sarutat cu foc pe Nutu. Acesta a fost ultimul sarut.

Cel putin pentru 2013. Caci judecatorii nu l-au pus in libertate pe iubitul sau. La polul opus, adica liber ca pasarea cerului, fratele lui Nutu, Sile Camataru, s-a bucurat din plin de sarbatori.

A fost alaturi de cei dragi si nu s-a abtinut de la nimic, desi are diabet. Cu toate acestea a avut grija de silueta. Cat despre trecerea in noul an, petrecerea se va tine tot in familie.

Sile nu are voie sa paraseasca Bucurestiul, dar nici nu isi doreste. Nici macar o intalnire cu fratele lui nu l-ar face sa-si paraseasca familia pentru ca „ Fiecare are familia lui. El pe a lui, eu pe a mea ”, a declarat Sile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: