Nu te-au hotarat unde sa-ti petreci noaptea dintre ani? Iata unde poti avea un revelion GRATIS, pe cinste!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Numaratoarea inversa a inceput, dar nu stiti unde sa va petreceti noaptea dintre ani? Luati un creion si o coala de hartie si notati! Noi va spunem ce variante aveti!

##VIDEO96716##E forfota mare in cluburi si restaurante: „ Omul se lasa pe ultima suta de metri. Si imi bubuie telefonul! ”, ne marturiseste Mihaela, care de cateva zile vorbeste incontinuu cu oameni care vor sa-si faca o rezervare intr-un club din capitala.

Si asa e peste tot! Pentru ca romanii vor sa se asigure ca vor avea parte de o noapte de neuitat. Cine nu vrea distractie mare, cat un palat? Cam cat…Palatul Parlamentului!? Cei care vor sa se distreze aici trebuie sa stie ca un bilet costa 250 de euro si trebuie sa se imbrace ca

in anii ’20.

Dar cine a spus ca e nevoie de bani ca sa te distrezi? Daca nu aveti sau nu vreti sa cheltuiti in seara de Revelion, doar traversati strada si ajungeti in Piata Constitutiei unde distractia este gratis! Pe scena vor urca Loredana, Voltaj si alti artisti in voga. Tot gratis puteti petrece in mai toate parcurile Capitalei. E drept ca nu mancati nimic, doar daca va aduceti cate ceva de acasa.

6 000 de oameni se vor distra si in acest an la Vanghelion. Un bilet costa 100 de lei si nu trebuie sa aveti la dumneavoastra decat voia buna. Cel putin asa promit organizatorii.

Pregatirile sunt in toi si la Piata Moghioros! Intr-un cort imens bucurestenii din Sectorul 6 vor petrece pana la anul viitor! Se vor distra pe muzica lui Nelu Ploiesteanu, Pepe, Mandinga si vor manca preparate traditionale.

Ce sa mai? Tara e gata de petrecere! Ca doar azi nu e revelionul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: