Ai EXAGERAT cu alcoolul zilele astea? Nu o sa-ti vina sa crezi ce i s-a intamplat unei tinere dupa ce a baut cateva inghitituri de gin!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 07:35

Un tata disperat a zburat peste 1 000 de kilometri in jurul lumii pentru a-l gasi pe cel care a vandut ginul care i-a otravit fiica.

Brenton Emmons, in varsta de 47 de ani si prietenul sau au cheltuit peste 4 000 de lire sterline calatorind prin Indonezia pentru a-l gasi pe criminalul care i-a ucis fiica vanzandu-i gin cu o substanta letala.

Tanara si iubitul ei in varsta de 21 de ani, Joe Cook, si inca unui prieten de-al lor li s-a facut rau dupa ce au consumat acea bautura. A fost nevoie de cinci ore sa ajunga din jungla cu risca la spital, insa a fost prea tarziu pentru fata.

Joe i-a telefona tatalui ei si i-a zis ca nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

La cinci zile dupa ce a fost spitalizata, tatal fetei i-a deconectat aparatele in agonie pentru ca medicii i-a spus ca nu isi mai revine. Brenton s-a intors inapoi in Anglia aducand mostre din acel gin. Specialistii care au analizat bautura au dezvaluit ca avea cantitati enorme de substante letale care puteau omori orice om, iar in inghitituri mici te poate lasa orb.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei