PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni si marti! Vremea va fi calda

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 00:59

Luni, vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, mai ales in vest, la deal si la munte.

Maximele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar minimele intre -9 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in Dealurile de Vest.

In zonele joase din sudul si din estul tarii cerul va fi mai mult noros si in special dimineata si noaptea se va semnala ceata, trecator asociata cu burnita. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare, iar ceata va fi izolat dimineata si local noaptea.

Va mai ploua slab, pe arii restranse in Maramures, in nordul Crisanei si al Transilvaniei, iar in Carpatii Orientali, la altitudini mari vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

 

LA BUCURESTI
Cerul va avea innorari si mai ales dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3...5 grade, iar cea minima de -2...-1

grad.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

MARTI
Vremea ramane calda pentru aceasta perioada, mai ales la deal si la munte unde cerul va fi variabil. In zonele joase cerul va fi mai mult noros si mai ales dimineata si noaptea local se va semnala ceata, asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade in depresiuni, pana la 7 grade in Dealurile de Vest.

 

Taguri: