Fii mereu frumoasa! Cum sa ai un par stralucitor si plin de volum

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 13:10

Un par fin, lipsit de volum reprezinta o problema pentru 40% dintre femeile din Europa. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa combateti acest mic impediment in calea frumusetii.

Potrivit unui studiu, 40% dintre femeile din Europa au o mare problema atunci cand vine vorba de volumul parului. Multe se plang ca parul lor este casant, lipsit de stralucire, volum si se rupe usor chiar si dupa ce abia s-au spalat pe cap. Cate dintre ele nu au scos din buzunar sume mari de bani pentru produse care promit un par plin de volum?

Rezultatele, insa, le-au nemultumit caci multe dintre produsele care promit sa ofere volum parului esueaza in a-si face efectul.

Ce trebuie facut? In primul rand spalarea parului cat mai des, apoi uscarea acestuia fara uscator de par. Un mic truc: cand simti ca parul aproape s-a uscat, dar inca mai este jilav, intoarce capul in jos si maseaza usor scalpul. Buclele sau taparea firului de par doar la radacina reprezinta un alt mod de la da volum parului tau.

Atunci cand iti alegi produse cosmetice cum ar fi spuma, fixativ, lotiuni, masca, etc, fii sigura ca pe eticheta se regasteste ingredietul denumit filloxane.
Aceasta este printre putinele substante care hraneste firul de par din interior, dandu-i practic, volumul mult asteptat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: