Fratele lui Pepe, DEZVALUIRI SOCANTE despre drama prin care trece: “Nimeni nu poate sa ma judece!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Putini stiu ca familia lui Pepe a trecut printr-o tragedie in urma cu sase ani. Fratele cantaretului si-a pierdut fiul intr-un accident de masina.

Geani Pascu, fratele lui Pepe a acceptat sa vina in platoul “ WOWbiz ” pentru a vorbi despre tragedia care i-a marcat viata. In urma sase ani, fiul lui a pierit intr-un accident de masina, la numai 17 ani.

Familia, dar mai ales tatal tanarului, nu l-a uitat, insa, pe cel trecut in nefiinta. De fiecare data de ziua lui de nastere, Pepe si familia sa isi comemoreaza nepotul, respectiv fiul.

Anul acesta, tanarul ar fi implinit 24 de ani.

Pentru a-i arata cat de mult l-a iubit, Geani Pascu a realizat un clip care continea imagini si filmulete cu fiul sau pe cand acesta era in viata si le-a difuzat pe o plasma amplasa in cimitir. Gestul sau a fost, insa, criticat de unii, ceea ce l-a mahnit foarte mult pe nefericitul tata. Cel mai mult l-a deranjat reactia si comentariile rautacioase ale lui Tudor Octavian.



Asa am vrut eu. Asa am simtit. E cineva care m-ar putea condamna? E problema mea. Numai eu stiu cate nopti nu am dormit. Nici acum nu dorm", a declarat Geani Pascu.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: